Over onsGenieten van én met uw fiets begint bij Van Buuren fietscomfort. In alle opzichten staat u bij onze rijwielspeciaalzaak centraal.
Iedereen heeft eigen wensen, voorkeuren en gewoonten. Een fiets hoort dan ook exact afgestemd te zijn op haar berijder. Na een zorgvuldige persoonlijke analyse kunnen wij u verzekeren van een deskundig advies. Dat geldt voor ieder soort fiets; van ebike tot stadsfiets en van bakfiets tot kinderfiets….Wij voorzien u ook graag van tips over handige en comfortabele accessoires en het onderhoud van uw fiets. Uw ultieme fietscomfort; daar staan wij voor!
Van Buuren fietscomfort (voorheen Harrie van Buuren) is hoofddealer van het merk Batavus en Sparta. Rijwielen van Batavus en Sparta hebben zich ruimschoots bewezen als kwalitatief technisch perfecte fietsen. Tot onze collectie behoren ook de lifestyle fietsen van Cortina. Of u nu gaat voor een transportfiets, ebike, een moederfiets of een echte stadsfiets; Cortina maakt fietsen waarmee je gezien mag worden!

Kiest u liever een exclusieve bike? Dan bieden de rijwielen van het vooraanstaande merk RIH uitkomst. Iedere RIH-fiets wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Uniek in Nederland is dat elke exemplaar handmatig gelakt en opgebouwd wordt. Een klasse apart dus!

Voor jongeren, kinderen en kleinkinderen treft u binnen onze uitgebreide collectie fietsen van de merken Alpina en Cortina aan. Stuk voor stuk robuuste, modieuze en bovenal veilige fietsen.

Uw fietscomfort is helemaal af met uw persoonlijke keuze in onderdelen, accessoires en regenkleding. Van Buuren fietscomfort heeft voor u een uitgebreid assortiment geselecteerd in kinderstoeltjes, tassen, gereedschap, fietshelmen, en onderdelen. Kom snel kijken en uitproberen!

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een ebike. Van een eenvoudige ebike met een motor in het voorwiel tot een hele luxe elektrisch fiets met midden-motor en alle andere toeters en bellen. Kijk onder het kopje verhuur voor ons aanbod en beschikbaarheid in onze huurfietsen.

Heel graag tot ziens bij Van Buuren fietscomfort!

Harrie en Henk van Buuren
Sint-Michielsgestel

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08:30 - 17:30
Woensdag:  08:30 - 17:30
Donderdag:  08:30 - 17:30
Vrijdag:  08:30 - 17:30
Zaterdag:  08:30 - 16:00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook