Over ons

 

Genieten van én met uw fiets begint bij Van Buuren fietscomfort. In alle opzichten staat u bij onze rijwielspeciaalzaak centraal.
Iedereen heeft eigen wensen, voorkeuren en gewoonten. Een fiets hoort dan ook exact afgestemd te zijn op haar berijder. Na een zorgvuldige persoonlijke analyse kunnen wij u verzekeren van een deskundig advies. Dat geldt voor ieder soort fiets; van ebike tot mountainbike en van bakfiets tot kinderfiets….Wij voorzien u ook graag van tips over handige en comfortabele accessoires en het onderhoud van uw fiets. Uw ultieme fietscomfort; daar staan wij voor!
Van Buuren fietscomfort (voorheen Harrie van Buuren) is hoofddealer van het merk Batavus. Rijwielen van Batavus hebben zich ruimschoots bewezen als kwalitatief technisch perfecte fietsen. Tot onze collectie behoren ook de lifestyle fietsen van Cortina. Of u nu gaat voor een transportfiets, ebike,  een moederfiets of een echte stadsfiets; Cortina maakt fietsen waarmee je gezien mag worden! Dat geldt ook voor het merk Johnny Loco; bijzonder fraaie fietsen die echt opvallen in het straatbeeld. Wat te denken van de mooie en handige Johnny Loco bakfiets? Helemaal perfect, toch?!

Kiest u liever een exclusieve bike? Dan bieden de rijwielen van het vooraanstaande merk RIH uitkomst. Iedere RIH-fiets wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Uniek in Nederland is dat elke exemplaar handmatig gelakt en opgebouwd wordt. Een klasse apart dus!

Sportieve rijders kunnen bij ons een keuze maken uit de racefietsen en mountainbikes van Merida. Dat goed ook betaalbaar kan zijn, dat bewijst Merida als geen ander.

Voor jongeren, kinderen en kleinkinderen treft u binnen onze uitgebreide collectie fietsen de merken Batavus, Alpina en Cortina aan. Stuk voor stuk robuuste, modieuze en bovenal veilige fietsen.

Uw fietscomfort is helemaal af met uw persoonlijke keuze in onderdelen, accessoires en regenkleding. Van Buuren fietscomfort heeft voor u een uitgebreid assortiment geselecteerd in kinderstoeltjes, tassen, gereedschap, fietshelmen, fietsbrillen en onderdelen. Kom snel kijken en uitproberen!

Heel graag tot ziens bij Van Buuren fietscomfort!

Harrie en Henk van Buuren
Sint-Michielsgestel

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8:00 - 18:00
Woensdag:  8:00 - 18:00
Donderdag:  8:00 - 18:00
Vrijdag:  8:00 - 18:00
Zaterdag:  8:00 - 16:00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering