E-Bikes testen

Tips voor het Kopen van een Elektrische Fiets bij Van Buuren Fietscomfort

Ontdek uw perfecte e-Bike

Het kiezen van de juiste elektrische fiets kan een grote beslissing zijn. Er zijn vele factoren om te overwegen, zoals het merk, de specificaties, en het beoogde gebruik van de fiets. Bij Van Buuren Fietscomfort vereenvoudigen we deze keuze voor u door demofietsen aan te bieden die u zelf kunt testen.

Neem de tijd voor een proefrit

Een van de belangrijkste stappen in het selectieproces is het maken van een proefrit. Dit stelt u niet alleen in staat om de motoraandrijving en zitcomfort te beoordelen, maar ook om te ervaren hoe de fiets presteert tijdens verschillende soorten ritten. Of u nu een fiets nodig heeft voor snelle ritjes naar de supermarkt of voor langere tochten met meer bagage, een proefrit helpt u de ideale match te vinden.

Praktische tips

  • Bepaal het doel: Overweeg zorgvuldig waarvoor u de fiets het meest zult gebruiken. Dit beïnvloedt de keuze van het model en de uitrusting.
  • Test verschillende modellen: Maak gebruik van onze demofietsen om verschillende modellen en motortypes uit te proberen.
  • Comfort en ergonomie: Let op hoe comfortabel u zit en hoe natuurlijk de fiets aanvoelt tijdens het rijden.

Maak een afspraak voor een proefrit

Heeft u interesse in een proefrit op een van onderstaande testfietsen neem dan contact met ons op via telefoon: 073-5512530 of email: info@vanbuurenfietscomfort.nlTestfiets; Carqon cruise

Testfiets; Carqon cruise

Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.

lees meer


Testfiets; Batavus Fier-3

Testfiets; Batavus Fier-3

Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om er samen met het hele gezin lekker op uit te gaan. Boodschappen doen en je kinderen van A naar B vervoeren. Met de Fier 3 ben je geen auto meer nodig.

lees meer


Testfiets; Batavus Altura E-go Power

Testfiets; Batavus Altura E-go Power

Comfortabel en stijlvol op pad. De Altura E-go Power Smart is voorzien van een Bosch Active Line middenmotor met Bosch Smart System

lees meer


Testfiets; Advanced Tour pro automaat

Testfiets; Advanced Tour pro automaat

Wie stadsgrenzen net zo gemakkelijk wil overwinnen als een gemiddelde helling, kiest voor de tourmodellen. Met het devies: hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

lees meer


Testfiets; cortina E-u4 transport Bosch middenmotor

Testfiets; cortina E-u4 transport Bosch middenmotor

De ideale elektrische transportfiets voor dagelijks gebruik

lees meer


Testfiets; RIH X-omega

Testfiets; RIH X-omega

De X-omega is de nieuwste generatie elektrische fiets van het merk RIH.

lees meer


Testfiets; Batavus Finez E-go power exclusive

Testfiets; Batavus Finez E-go power exclusive

Batavus gaat verder dan 'gewone' verlichting. Daarom is de Finez E-go Power Exclusive Plus Smart uitgerust met het slimme Vizi-verlichting (altijd aan) en V-Light en Remlicht voor achteropkomend verkeer.

lees meer


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08:30 - 17:30
Woensdag:  08:30 - 17:30
Donderdag:  08:30 - 17:30
Vrijdag:  08:30 - 17:30
Zaterdag:  08:30 - 16:00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook