Ontdek de regio met elektrische fietsen van Van Buuren Fietscomfort

Ontdek de regio met elektrische fietsen van Van Buuren Fietscomfort

Ervaar het ultieme fietsplezier en gemak met de elektrische fietsen bij Van Buuren Fietscomfort in Sint-Michielsgestel. Of u nu door Gemonde, Esch, Den Dungen, gezellig Vught of veel verder weg wilt cruisen, onze e-bikes bieden de vrijheid om meer te zien. En dat er veel te zien valt in deze regio, is al gauw een understatement. Noord-Brabant staat namelijk bekend om z’n fraaie bossen, historische gebouwen en steden, én prachtige meren en rivieren. Dat wordt Genieten met een grote ‘G’. Meer informatie.

Stel uw route samen

Met onze elektrische fietsen kunt u moeiteloos de schoonheid van Noord-Brabant ontdekken. Rijd eens wat verder door levendige steden zoals Den Bosch, verken de rustige heidevelden rond Vught, of geniet van de bosrijke paden en sfeervolle dorpjes zoals Berlicum en Middelrode... Dankzij het uitgebreide fietsroutenetwerk, dat de hele provincie bestrijkt, kunt u zelf de route en afstand bepalen. Elk knooppunt in het netwerk, inclusief die in Rosmalen, Boxtel, en Schijndel, is voorzien van een duidelijke routekaart, zodat u deze altijd kunt aanpassen naar uw voorkeuren.

Kies uit themaroutes

Voor wie op zoek is naar een bijzondere ervaring, hebben we diverse themaroutes samengesteld die u langs de unieke plekjes van Noord-Brabant leiden. Of u nu geïnteresseerd bent in historische routes, natuurroutes of culturele ontdekkingstochten, onze themaroutes bieden voor elk wat wils. Laat u inspireren en ontwerp uw eigen fietstocht met onze gemakkelijk te gebruiken routeplanner.

Begin uw avontuur vandaag

Bezoek ons bij Van Buuren Fietscomfort en kies de elektrische fiets die bij u past. Of u nu een ontspannen dagje uit plant, of een actieve verkenningstocht, wij hebben de perfecte e-bike voor u. Onze medewerkers staan klaar om u op weg te helpen met alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring in Noord-Brabant.

Maak je eigen fietsroute met de routeplanner.

 


E-Bikes


Sparta D-rule

Sparta D-rule

Op zoek naar een comfortabele, stijlvolle e-bike voor jouw dagelijkse woon-werkritten? 

Een strak design en slimme technologie: de d-RULE M7Tb is de perfecte urban e-bike voor wie het liefst op volle snelheid door het leven gaat. Met de brede banden, duoschock vering, dichte kettingkast en 7 versnellingen kun jij alle uitdagingen van de stad moeiteloos trotseren. Wind mee of tegen, binnen no-time arriveer je op de plaats van bestemming.


Huurreglement

 1. De huurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben ontvangen. De verhuurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben afgeleverd.
 2. De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan het gehuurde object toegebracht of ontstaan, ongeacht of deze het gevolg is van de schuld van de huurder of van derden. De huurder zal de hieruit voortvloeiende kosten van herstel alsmede de kosten van vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, uiterlijk op de overeengekomen inleverdatum van het object aan de verhuurder voldoen. 
 3. De verhuurder is te allen tijden gerechtigd om het gehuurde naar vermeend misbruik in te nemen.
 4. Bij inlevering na de overeengekomen inleverdatum zal de verhuurder voor elke dag, dat het object later dan overeengekomen wordt teruggebracht, de volle daghuur in rekening brengen, te berekenen vanaf het moment van het sluitingsuur op de inleverdatum, vermeerderd met een boete van € 20,- voor iedere dag dat het object te laat wordt teruggebracht. Daarnaast kan de verhuurder een vergoeding in rekening brengen, zowel voor schade die bestaat, als voor schade die nog zal volgen.
 5. Te allen tijde is verhuurder gerechtigd op de eventuele gestorte waarborgsom zijn vorderingen op de huurder ter zake van de huursom en/of een eventuele schadevergoeding te verhalen, onverminderd zijn recht het gehele verschuldigde op de huurder te verhalen.
 6. Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van het object, huurderving daarbij niet inbegrepen.
 7. De huurder zal als een goed beheerder het aan hem verhuurde object verzorgen.
 8. De huurder draagt ten volle de wettelijk aansprakelijkheid voor de schade die aan derden wordt toegebracht.
 9. Bij elke voortijdige terug bezorging, blijft de volle huur gelden.
 10. Naast het eerbiedigen van de verkeersregels en het plaatselijk geldende politiereglement is het streng verboden:
 • De trottoirbanden op en af te rijden.
 • Met de voertuigen tijdens het rijden tegen elkaar aan te botsen.
 • Meerdere personen te vervoeren dan voorziene zitplaatsen.
 • Telefoon te gebruiken tijdens het fietsen.