Verhuur

 • Als je een fiets voor één dag huurt is er een mogelijkheid om er een PICKNICKtoGO lunchpakket van lunchcafé Toren 4 bij te bestellen. Voor € 12,50 krijg je een rugzakje met inhoud: Sandwich, minibroodjes, vers fruit, servetten, (wegwerp)bestek, flesje vruchtensap en een fles mineraalwater. Meer informatie.

 

 • Stap op de fiets en ga op pad in Noord-Brabant. Stippel je eigen route uit of laat je inspireren door een van de themaroutes. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen!
  Noord-Brabant is zeer geschikt om per fiets te verkennen. Door de stad, over de heide, door bossen en langs sfeervolle dorpjes. Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaal je zelf de route en afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je je route altijd kunt aanpassen.Voor de liefhebbers zijn er een aantal themaroutes samengesteld. Bijzondere routes die je leiden langs speciale plekjes in Noord-Brabant. Laat je inspireren! Maak je eigen fietsroute met de routeplanner.

 


E-Bikes


Sparta f8e

Sparta f8e

Dag€ 25,-
Week€ 150,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

Veelzijdige elektrische fiets geschikt voor ieder soort gebruik. De Sparta F8e is een echte alleskunner. Zowel dagelijkse ritten als wat langere toertochten zijn geen probleem voor deze veelzijdige e-bike. De E-motion voorwielmotor (25Nm) is opvallend laag in geluid, daardoor kan je extra genieten van de omgeving. Met de 500 wh accu kun je afstanden halen tot wel 80 km.


Rih x-omega

Rih x-omega

Dag€ 35,-
Week€ 210,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

De RIH X-omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze ebike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals heuvelachtig gebied, extra power kan leveren. De batterij heeft een capaciteit van 500 Wh. Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

 


Sparta m8b

Sparta m8b

Dag€ 25,-
Week€ 150,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

De Sparta M8b is de perfecte fiets. Met de betrouwbare Bosch middenmotor met 50nm koppel fiets je soepel en comfortabel. Met deze e-bike fiets je waarschijnlijk extra kilometers, want met het fraaie design van de Sparta M8b mag je gezien worden. Kenmerkend voor deze Sparta e-bike zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Ook de kabels zijn optimaal geïntegreerd in het frame. De fiets is voorzien van een 400wh accu. Dus ritjes van 50-60 km zijn geen enkel probleem. Crosstrainers


Streetstepper RS20

Streetstepper RS20

uurprijs€ 15,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina

De Streetstepper versmelt fietsen
en steppen tot een vernieuwend
product. Deze outdoor sport wordt
gezien als één van de gezondste
cardiosporten door de minimale
belasting en de full body workout.
De step beweging is niet alleen
fun, het stimuleert ook sterke
benen, strakke billen en getrainde
bovenlichaamspieren.Huurreglement

 1. De huurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben ontvangen. De verhuurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben afgeleverd.
 2. De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan het gehuurde object toegebracht of ontstaan, ongeacht of deze het gevolg is van de schuld van de huurder of van derden. De huurder zal de hieruit voortvloeiende kosten van herstel alsmede de kosten van vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, uiterlijk op de overeengekomen inleverdatum van het object aan de verhuurder voldoen. 
 3. De verhuurder is te allen tijden gerechtigd om het gehuurde naar vermeend misbruik in te nemen.
 4. Bij inlevering na de overeengekomen inleverdatum zal de verhuurder voor elke dag, dat het object later dan overeengekomen wordt teruggebracht, de volle daghuur in rekening brengen, te berekenen vanaf het moment van het sluitingsuur op de inleverdatum, vermeerderd met een boete van € 20,- voor iedere dag dat het object te laat wordt teruggebracht. Daarnaast kan de verhuurder een vergoeding in rekening brengen, zowel voor schade die bestaat, als voor schade die nog zal volgen.
 5. Te allen tijde is verhuurder gerechtigd op de eventuele gestorte waarborgsom zijn vorderingen op de huurder ter zake van de huursom en/of een eventuele schadevergoeding te verhalen, onverminderd zijn recht het gehele verschuldigde op de huurder te verhalen.
 6. Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van het object, huurderving daarbij niet inbegrepen.
 7. De huurder zal als een goed beheerder het aan hem verhuurde object verzorgen.
 8. De huurder draagt ten volle de wettelijk aansprakelijkheid voor de schade die aan derden wordt toegebracht.
 9. Bij elke voortijdige terug bezorging, blijft de volle huur gelden.
 10. Naast het eerbiedigen van de verkeersregels en het plaatselijk geldende politiereglement is het streng verboden:
 • De trottoirbanden op en af te rijden.
 • Met de voertuigen tijdens het rijden tegen elkaar aan te botsen.
 • Meerdere personen te vervoeren dan voorziene zitplaatsen.
 • Telefoon te gebruiken tijdens het fietsen.