Verhuur

 

 • Als je een fiets voor één dag huurt is er een mogelijkheid om er een PICKNICKtoGO lunchpakket van lunchcafé Toren 4 bij te bestellen. Voor € 12,50 krijg je een rugzakje met inhoud: Sandwich, minibroodjes, vers fruit, servetten, (wegwerp)bestek, flesje vruchtensap en een fles mineraalwater. Meer informatie.

 

 • Stap op de fiets en ga op pad in Noord-Brabant. Stippel je eigen route uit of laat je inspireren door een van de themaroutes. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen!
  Noord-Brabant is zeer geschikt om per fiets te verkennen. Door de stad, over de heide, door bossen en langs sfeervolle dorpjes. Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaal je zelf de route en afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je je route altijd kunt aanpassen.Voor de liefhebbers zijn er een aantal themaroutes samengesteld. Bijzondere routes die je leiden langs speciale plekjes in Noord-Brabant. Laat je inspireren! Maak je eigen fietsroute met de routeplanner.

 


E-Bikes


Sparta C-Grid Energy 400wh

Sparta C-Grid Energy 400wh

Binnen de c-Serie is de c-GRID dé perfecte oplossing voor de young urban biker. Met deze e-bike geef jij letterlijk en figuurlijk kleur aan je dagelijkse fietsritjes. Eenmaal onderweg profiteer je van een heerlijk comfortabele fietshouding en blijf jij je snel en wendbaar verplaatsen in de stad.

Drie redenen om te kiezen voor de Sparta c-GRID:

 • Stoer en clean design in gave kleuren 

 • Zeer onderhoudsarm 

 • Je verslaat de stad met deze wendbare e-bike


Sparta D-rule

Sparta D-rule

Op zoek naar een comfortabele, stijlvolle e-bike voor jouw dagelijkse woon-werkritten? 

Een strak design en slimme technologie: de d-RULE M7Tb is de perfecte urban e-bike voor wie het liefst op volle snelheid door het leven gaat. Met de brede banden, duoschock vering, dichte kettingkast en 7 versnellingen kun jij alle uitdagingen van de stad moeiteloos trotseren. Wind mee of tegen, binnen no-time arriveer je op de plaats van bestemming.


Huurreglement

 1. De huurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben ontvangen. De verhuurder wordt geacht het gehuurde object in goede staat te hebben afgeleverd.
 2. De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan het gehuurde object toegebracht of ontstaan, ongeacht of deze het gevolg is van de schuld van de huurder of van derden. De huurder zal de hieruit voortvloeiende kosten van herstel alsmede de kosten van vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, uiterlijk op de overeengekomen inleverdatum van het object aan de verhuurder voldoen. 
 3. De verhuurder is te allen tijden gerechtigd om het gehuurde naar vermeend misbruik in te nemen.
 4. Bij inlevering na de overeengekomen inleverdatum zal de verhuurder voor elke dag, dat het object later dan overeengekomen wordt teruggebracht, de volle daghuur in rekening brengen, te berekenen vanaf het moment van het sluitingsuur op de inleverdatum, vermeerderd met een boete van € 20,- voor iedere dag dat het object te laat wordt teruggebracht. Daarnaast kan de verhuurder een vergoeding in rekening brengen, zowel voor schade die bestaat, als voor schade die nog zal volgen.
 5. Te allen tijde is verhuurder gerechtigd op de eventuele gestorte waarborgsom zijn vorderingen op de huurder ter zake van de huursom en/of een eventuele schadevergoeding te verhalen, onverminderd zijn recht het gehele verschuldigde op de huurder te verhalen.
 6. Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van het object, huurderving daarbij niet inbegrepen.
 7. De huurder zal als een goed beheerder het aan hem verhuurde object verzorgen.
 8. De huurder draagt ten volle de wettelijk aansprakelijkheid voor de schade die aan derden wordt toegebracht.
 9. Bij elke voortijdige terug bezorging, blijft de volle huur gelden.
 10. Naast het eerbiedigen van de verkeersregels en het plaatselijk geldende politiereglement is het streng verboden:
 • De trottoirbanden op en af te rijden.
 • Met de voertuigen tijdens het rijden tegen elkaar aan te botsen.
 • Meerdere personen te vervoeren dan voorziene zitplaatsen.
 • Telefoon te gebruiken tijdens het fietsen.