Testfiets; Advanced Tour pro automaat

Wie stadsgrenzen net zo gemakkelijk wil overwinnen als een gemiddelde helling, kiest voor de tourmodellen. Met het devies: hoe langer de rit, hoe langer het plezier.


Testfiets; Advanced Tour pro automaat


Voorzien van een complete actieve setup voor sportieve tourritten. In het weekend, voor het dagelijkse woonwerkverkeer of voor een uitstapje naar het platteland om bij te komen. High-performance naafversnellingen en krachtige motorondersteuning in combinatie met brede banden zorgen voor een aangename dynamiek op elke tocht. 

 

  • Motor met 75 Nm 
  • enviolo automatiq 
  • Riemaandrijvingen 
  • 625 Wh accu 
  • Rechte, ontspannen zithouding 
  • Het stuur in hoogte verstellen gaat in een handomdraai met de Speetlifter twist Pro . Ideaal ook bij het stallen in een kleinere ruimte en het vervoeren van de e-bike in of op de auto. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer E-Bikes testen

Testfiets; Carqon cruise

Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.

Testfiets; Batavus Fier-3

Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om er samen met het hele gezin lekker op uit te gaan. Boodschappen doen en je kinderen van A naar B vervoeren. Met de Fier 3 ben je geen auto meer nodig.

Testfiets; Batavus Altura E-go Power

Comfortabel en stijlvol op pad. De Altura E-go Power Smart is voorzien van een Bosch Active Line middenmotor met Bosch Smart System

Testfiets; cortina E-u4 transport Bosch middenmotor

De ideale elektrische transportfiets voor dagelijks gebruik

Testfiets; RIH X-omega

De X-omega is de nieuwste generatie elektrische fiets van het merk RIH.

Testfiets; Batavus Finez E-go power exclusive

Batavus gaat verder dan 'gewone' verlichting. Daarom is de Finez E-go Power Exclusive Plus Smart uitgerust met het slimme Vizi-verlichting (altijd aan) en V-Light en Remlicht voor achteropkomend verkeer.

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08:30 - 17:30
Woensdag:  08:30 - 17:30
Donderdag:  08:30 - 17:30
Vrijdag:  08:30 - 17:30
Zaterdag:  08:30 - 16:00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook