Testfiets; RIH X-omega

De X-omega is de nieuwste generatie elektrische fiets van het merk RIH.


Testfiets; RIH X-omega


De X-omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze ebike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De batterij heeft een capaciteit van 500 Wh. 
Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.
Verder is de X-omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maak, zelfs als de trapondersteuning aan staat. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.
  • Compacte midden motor met 75 Nm koppel
  • 500 Wh lithium accu
  • Nuvinci traploze versnellingen
  • Hydraulische schijfremmen
  • Monoshock verende voorvork


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer E-Bikes testen

Testfiets; Carqon cruise

Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.

Testfiets; Batavus Fier-3

Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om er samen met het hele gezin lekker op uit te gaan. Boodschappen doen en je kinderen van A naar B vervoeren. Met de Fier 3 ben je geen auto meer nodig.

Testfiets; Batavus Altura E-go Power

Comfortabel en stijlvol op pad. De Altura E-go Power Smart is voorzien van een Bosch Active Line middenmotor met Bosch Smart System

Testfiets; Advanced Tour pro automaat

Wie stadsgrenzen net zo gemakkelijk wil overwinnen als een gemiddelde helling, kiest voor de tourmodellen. Met het devies: hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Testfiets; cortina E-u4 transport Bosch middenmotor

De ideale elektrische transportfiets voor dagelijks gebruik

Testfiets; Batavus Finez E-go power exclusive

Batavus gaat verder dan 'gewone' verlichting. Daarom is de Finez E-go Power Exclusive Plus Smart uitgerust met het slimme Vizi-verlichting (altijd aan) en V-Light en Remlicht voor achteropkomend verkeer.

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08:30 - 17:30
Woensdag:  08:30 - 17:30
Donderdag:  08:30 - 17:30
Vrijdag:  08:30 - 17:30
Zaterdag:  08:30 - 16:00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook