Uw ultieme fietscomfort. Daar gaan wij voor!
Uw ultieme fietscomfort
Comfortproducten

Werkplaats

Iedere fiets en e-bike heeft onderhoud nodig. De werkplaats vormt dus een heel belangrijk deel van Van Buuren fietscomfort. Dankzij regelmatig onderhoud bent u verzekerd van langer, veiliger en comfortabeler fietsen. Bovendien voldoet u zodoende aan de garantievoorwaarden van de fabrikant van uw fiets.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor alle soorten reparaties; van lekke band tot storing in uw e-bike. En van eenvoudig onderhoud tot een complete onderhoudsbeurt; we staan voor u klaar. Ongeacht of u de fiets wel of niet bij ons heeft aangeschaft; we ondersteunen u graag bij uw fietsplezier. De meeste kleine reparaties weten we nog dezelfde dag aan te pakken. Voor grotere reparaties en onderhoudswerkzaamheden is het praktisch om een afspraak te maken. Waar mogelijk verstrekken wij een prijsindicatie vooraf, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vanzelfsprekend beschikken wij als vakkundige fietsenmaker over de juiste gereedschappen en beste onderdelen. Om volledig bij te blijven volgen wij periodiek cursussen. Vanuit onze passie voor fietsen en fietscomfort zijn wij nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen binnen de rijwielsector.

werkplaatswerkplaats

Terug

Deel het met uw vrienden!


Fietsen met een van Buuren - Fietscomfort Award
Comfortproducten
zadel
zadel
stuurslot
stuurslot
standaard
standaard
accu
accu