Uw ultieme fietscomfort. Daar gaan wij voor!
Uw ultieme fietscomfort
Comfortproducten

Testfietsen

Tips elektrische fiets kopen

Bij het kiezen voor een elektrische fiets komt veel kijken. Voor welk merk ga je, welke eisen stel je aan de fiets en nog veel meer vragen. Om deze keuze iets gemakkelijker te maken hebben wij verschillende demofietsen ter beschikking om zelf te testen en te ervaren.

Naast praktische tips en theorie is het ook goed om de tijd te nemen voor de aanschaf. Het belangrijkst; neem de tijd voor een proefrit en ondervind zelf welke motoraandrijving jij het fijnst vindt en hoe je wilt zitten. Daarnaast is het ook goed om te bedenken waarvoor je de elektrische fiets wilt gebruiken. Voor korte ritjes naar de supermarkt of naar het werk heb je een andere fiets nodig dan voor lange ritten met zware bagage.

Heeft u interesse in een proefrit op een van onderstaande testfietsen neem dan contact met ons op via telefoon: 073-5512530 of email: info@vanbuurenfietscomfort.nlTestfiets; Batavus Wayz E-go active

Aan de Batavus Wayz E-go® active heb je een betrouwbare, comfortabele en zeer compleet afgemonteerde e-bike.

Lees meer »


Testfiets; Merida E-spresso city 600 eq

De Merida eSpresso City 600 EQ is een sportieve e-bike met negen versnellingen en een lage instap.

Lees meer »


Testfiets; RIH Omega-3

De Omega is een hoogwaardige, elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste, derde generatie techniek

Lees meer »


Testfiets; Monaco E-go

Leg jij korte afstanden naar je werk of de supermarkt het liefst fietsend af? Dan heb je maar één fiets nodig. De Monaco E-go®.

Lees meer »


Testfiets; Batavus mont blanc easy

De Mont Blanc Easy® is een comfortabele en buitengewoon betrouwbare allround e-bike met hoogwaardige, intelligente ION-technologie.

Lees meer »
Deel het met uw vrienden!


Fietsen met een van Buuren - Fietscomfort Award
Comfortproducten
zadel
zadel
stuurslot
stuurslot
standaard
standaard
accu
accu