Uw ultieme fietscomfort. Daar gaan wij voor!
Uw ultieme fietscomfort
Comfortproducten

Accessoires


Bes-t sports products

AMINO POWER 250ML AMINO ENDURANCE 250ML AMINO RECOVERY 250ML GLORY SPORTSDRINK

Lees meer »


Tacx trainers

De Tacx Vortex is een interactieve Smart trainer die werkt met een elektrorem. Deze rem simuleert de weerstand die je ook ervaart als je buiten fietst en is geschikt voor een gemiddeld trainingsniveau. De maximale weerstand is 950 Watt. In plaats van met een stuurcomputer train je door de Vortex snel en gemakkelijk te koppelen aan de Tacx Cycling apps. Trainen met PC en laptop kan via de Upgrade Smart. Uit de vele trainingsmogelijkheden kun je de software kiezen die het beste bij jou en je manier van trainen past. Afgezien van een kabel voor netspanning is de Vortex draadloos. De trainer communiceert via ANT+ en Bluetooth® wireless technology. Met een speciale beugel bevestig je de tablet of smartphone op je stuur (optioneel).

Lees meer »


Fietsnavigatie

Maak kennis met de Mio Cyclo™ 315. Het lichtgewicht, gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, ontworpen met een stijlvol plat scherm. De fiets- en wegenkaarten zijn standaard geïnstalleerd, zodat u meteen van start kunt.

Lees meer »


Kinderzitjes

Kinderen kunnen mee op de fiets vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld genomen vanaf 9 maanden totdat ze een jaar of 10 zijn. Voor iedere leeftijdsfase heeft Yepp een fietszitje dat perfect aansluit bij de behoefte van ouder en kind.

Lees meer »


fietsendragers

Diamant SG-2 fietsendrager

Lees meer »
Deel het met uw vrienden!


Fietsen met een van Buuren - Fietscomfort Award
Comfortproducten
zadel
zadel
stuurslot
stuurslot
standaard
standaard
accu
accu